Cautati un partener de incredere pentru organizarea unor evenimente cultural- turistice sau cultural-educative?

Atunci aruncati o privire asupra catorva dintre proiectele noastre prezentate pe web-site si lasati-va inspirati de posibilitatea unei colaborari.
Va recomand proiectul nostru de suflet, Concertul de familie, inceput in anul 2015 si intitulat „Calatorie muzicala“ si care a purtat si entuziasmat mii de copii in lumea muzicii clasice din diferite tari.
Compozitori precum Mozart, Vivaldi, Ceaikovski sau Enescu, au devenit cunoscuti celor mici, iar compozitiile acestora i-au incantat si au ajuns sa fie fredonate de acestia.
Alaturi de muzicieni de valoare am prezentat si (re)interpretat in cadrul Concertelor de familie povestile de succes precum baletul „Spargatorul de nuci“, „Petrica si lupul“, Hänsel si Gretel“ sau fermecatoarea creatie a lui Saint-Saens – Carnavalul animalelor“.
Experienta de 30 de ani in domeniul evenimentelor muzicale am investit-o in organizarea unui festival unic in Romania, Festivalul „Orgile Transilvaniei“.
Aceasta manifestare anuala isi propune sa reuneasca in luna octombrie coruri, solisti si diferite ansambluri din Europa care sa concerteze in renumitele biserici fortificate, dar si sa viziteze si sa descopere fascinanta Transilvanie.
La editia din octombrie 2018 ne bucuram de participarea extraordinara a celui mai mare cor barbatesc din Germania, Kölner Männer-Gesang Verein, un renumit ansamblu cu o traditie de peste 170 de ani.

Va multumim pentru interes si ne bucuram sa va putem prezenta o oferta personalizata.

Magdalena Hrib

ro_RORomână
de_DEDeutsch ro_RORomână