Studioul artelor "Clasicton" va ofera cursuri de muzica si dans

Studioul artelor "Clasicton" este prima scoala de muzica, balet, dans popular si modern din zona de nord a Bucurestiului cu predare in limbile romana, franceza, engleza, germana sau japoneza.
Venind in intampinarea familiilor din zona de nord a Capitalei - Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Ghermanesti - scoala de muzica si balet "Studioul artelor Clasicton", situata pe malul stang al Lacului Snagov in satul Tancabesti, in incita Scolii Gimnaziale nr.1 din str.Constantin Baicoianu nr.10, isi propune sa ofere copiilor cursuri de vioara si pian, cursuri de balet sau de dansuri populare si moderne. In functie de cerintele fiecaruia cursurile individuale de muzica pot avea loc atat in limba romana, cat si in limbile germana, engleza ori japoneza. Ne propunem in felul acesta de a initia copiii in tainele muzicii, a-i familiariza cu practicarea unui intrument muzical, dar si a-i ajuta in aprofundarea unei limbi straine. Astfel ora de vioara, de pian sau cea de balet va deveni si o noua modalitate de a conversa intr-una din limbile straine enumerate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam cu drag!

CURSURI DE BALET

Lector univ.dr.Anca Iorga si-a dorit de mica sa devina balerina. A inceput studiile la Bucuresti cu prof.Adina Cezar, dar mentorul ei avea sa fie prof.Anca Mandrescu. A absolvit Sectia Coregrafie la Academia de Teatru si Film "Ion Luca Caragiale", Facultatea de Teatru, activand apoi ca balerina la Teatrul Odeon. Profesor si coregraf Anca Iorga urmeaza o specializare postuniversitara de psiho-pedagogie si se dedica invatamantului artistic, devenind un apreciat profesor de balet la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti. Cu deosebita dragoste, pricepere si devotament, Anca Iorga a indrumat pasii multor generatii de copii spre balet, dans modern sau dans popular.

Cursurile de balet in grupuri de maxim 10 copii - fete si baieti - pot avea loc in limbile romana si franceza.

Mai mult...

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch