Studioul artelor "Clasicton" va ofera cursuri de muzica si dans

Studioul artelor "Clasicton" este prima scoala de muzica, balet, dans popular si modern din zona de nord a Bucurestiului cu predare in limbile romana, franceza, engleza, germana sau japoneza.
Venind in intampinarea familiilor din zona de nord a Capitalei - Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Ghermanesti - scoala de muzica si balet "Studioul artelor Clasicton", situata pe malul stang al Lacului Snagov in satul Tancabesti, in incita Scolii Gimnaziale nr.1 din str.Constantin Baicoianu nr.10, isi propune sa ofere copiilor cursuri de vioara si pian, cursuri de balet sau de dansuri populare si moderne. In functie de cerintele fiecaruia cursurile individuale de muzica pot avea loc atat in limba romana, cat si in limbile germana, engleza ori japoneza. Ne propunem in felul acesta de a initia copiii in tainele muzicii, a-i familiariza cu practicarea unui intrument muzical, dar si a-i ajuta in aprofundarea unei limbi straine. Astfel ora de vioara, de pian sau cea de balet va deveni si o noua modalitate de a conversa intr-una din limbile straine enumerate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam cu drag!

Cursuri de dans popular si modern

In cadrul cursurilor de dans popular si modern copiii vor avea ocazia sa invete sa danseze nu numai dansuri de societate si moderne, ci si dansuri traditionale romanesti. Cele mai cunoscute si practicate dansuri populare sunt, fara indoiala, hora si sarba, insa la petreceri mai avem ocazia sa dansam si geamparale, braul, perinita, invartita sau brasoveanca. Obiectivele urmarite de prof.Anca Iorga in acest curs sunt introducerea in lumea dansului - modern si popular - dansuri ce vor fi cu siguranta practicate de fetite si baietei in cadrul tuturor evenimentelor sau petrecerilor mari la care vor participa.

Cursurile de dans in grupuri de maxim 12 copii - fete si baieti - vor fi sustinute in limba romana.

Mai mult...

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch