Studioul artelor "Clasicton" va ofera cursuri de muzica si dans

Studioul artelor "Clasicton" este prima scoala de muzica, balet, dans popular si modern din zona de nord a Bucurestiului cu predare in limbile romana, franceza, engleza, germana sau japoneza.
Venind in intampinarea familiilor din zona de nord a Capitalei - Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Ghermanesti - scoala de muzica si balet "Studioul artelor Clasicton", situata pe malul stang al Lacului Snagov in satul Tancabesti, in incita Scolii Gimnaziale nr.1 din str.Constantin Baicoianu nr.10, isi propune sa ofere copiilor cursuri de vioara si pian, cursuri de balet sau de dansuri populare si moderne. In functie de cerintele fiecaruia cursurile individuale de muzica pot avea loc atat in limba romana, cat si in limbile germana, engleza ori japoneza. Ne propunem in felul acesta de a initia copiii in tainele muzicii, a-i familiariza cu practicarea unui intrument muzical, dar si a-i ajuta in aprofundarea unei limbi straine. Astfel ora de vioara, de pian sau cea de balet va deveni si o noua modalitate de a conversa intr-una din limbile straine enumerate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam cu drag!

CURSURI DE PIAN

Nascuta la Bucuresti si provenind dintr-o familie de diplomati, Ioana Cristina Sándor a inceput sa studieze pianul la Varsovia cu prof.Elena Buchcar, desavarsindu-si pregatirea mai apoi la clasa apreciatei prof.Cristina Georgescu la Liceul de Arta "George Enescu" din Bucuresti. In paralel cu studiul pianului a urmat si cursurile Facultatii de Filologie, Limbi Orientale, sectia Japoneza - Engleza a Universitatii Bucuresti. In anii ce au urmat, prof.Ioana Cristina Sándor s-a dedicat in exclusivitate activitatii didactice, indrumand cu deosebita rabdare si pricepere o multitudine de tineri pianisti.

Cursurile individuale de pian, pentru incepatori sau avansati, pot avea loc in limbile romana, germana, engleza ori japoneza, in functie de dorintele fiecaruia.

Mai mult...

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch