Studioul artelor "Clasicton" va ofera cursuri de muzica si dans

Studioul artelor "Clasicton" este prima scoala de muzica, balet, dans popular si modern din zona de nord a Bucurestiului cu predare in limbile romana, franceza, engleza, germana sau japoneza.
Venind in intampinarea familiilor din zona de nord a Capitalei - Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Snagov, Ghermanesti - scoala de muzica si balet "Studioul artelor Clasicton", situata pe malul stang al Lacului Snagov in satul Tancabesti, in incita Scolii Gimnaziale nr.1  din str.Constantin Baicoianu nr.10, isi propune sa ofere copiilor cursuri de vioara si pian, cursuri de balet sau de dansuri populare si moderne. In functie de cerintele fiecaruia cursurile individuale de muzica pot avea loc atat in limba romana, cat si in limbile germana, engleza ori japoneza. Ne propunem in felul acesta de a initia copiii in tainele muzicii, a-i familiariza cu practicarea unui intrument muzical, dar si a-i ajuta in aprofundarea unei limbi straine. Astfel ora de vioara, de pian sau cea de balet va deveni si o noua modalitate de a conversa intr-una din limbile straine enumerate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Va asteptam cu drag!

CURSURI DE VIOARA

Nascuta la Bucuresti, violonista si prof.Magdalena Hrib a inceput studiul viorii la numai 5 ani, absolvind 13 ani mai tarziu, la clasa prof. Valeriu Rogacev, Liceul de Arta "George Enescu". A urmat perfectionarea cu Maestrul Modest Iftinchi, studiul la Conservatorul "Hanns Eisler" din Berlin si o indelungata cariera violonistica si pedagogica in Germania si in Elvetia. Din 2015, Magdalena Hrib a inceput un proiect de suflet dedicat copiilor, intitulat "Calatorie muzicala", care a purtat si entuziasmat mii de copii in lumea fascinanta a muzicii clasice. Studioul artelor "Clasicton" si Magdalena Hrib invita deopotriva parinti si copii de a face impreuna urmatorul pas, acela de a invata un instrument muzical si/sau a deslusi primii pasi de dans, indrumati de profesori remarcabili.

Cursurile de vioara, individuale sau de grup dupa metoda Suzuki, vor fi sustinute in limbile romana sau germana, in functie de dorintele fiecaruia.

Mai mult...

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch