Concertele de familie - o incursiune în fascinanta diversitate a genurilor muzicale

Orice calatorie intr-o lume noua, necunoascuta, este o aventura, caci fiecare tara isi are propria istorie, propriile traditii care influenteaza aparitia si dezvoltarea celor mai diferite genuri muzicale si a unor instrumente specifice.
„Calatorie muzicala“ in jurul globului este tocmai aceasta fascinanta diversitate a genurilor si sonoritatilor muzicale.
In acorduri caraibice si cu miscarile ei languroase celebra Salsa s-a nascut in tara trestiei de zahar, Cuba, dar orasul care i-a oferit celebritatea mondiala a fost New-York-ul. Antonio Vivaldi, cu celebrele sale „Anotimpuri“, a fost contemporan cu Johann Sebastian Bach si a sa lucrare „Clavecinul bine temperat“ si totusi cat de diversa este muzica compusa de acestia.

Numele Tango este strans legat de Argentina, dar acest dans pasional nu este altceva decat o geniala ingemanare a doua dansuri europene aduse de emigranti cu ei peste ocean.
Veniti la Concertele de familie si descoperiti, in pasi de dans si acorduri de chitara, povestea tangoului si a multor altor cunoscute dansuri de societate!
Inconjurat de farmecul Craciunului, legendarul balet „Spargatorul de nuci „a lui Piotr Ilici Ceaikovski a fermecat intregi generatii, dar putini stiu ca povestea micutei papusi din lemn s-a nascut in regiunea Saxonia a Germaniei.
Oferiti-va cadou o „Calatorie muzicala“, participati la Concertele de familie si programele noastre va vor fascina si vom descoperi impreuna misterele muzicii clasice universale!

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch