Veniti alaturi de noi si participati la Festivalul „Orgile Transilvaniei“

Va invitam la actuala editie a Festivalului „Orgile Transilvaniei“, ce va avea loc la Sibiu si Brasov in perioada 15-20 octombrie 2018. Acest festival unic in Romania isi propune sa reuneasca in luna octombrie coruri, solisti si diferite ansambluri din Europa care sa concerteze in renumitele biserici fortificate, dar si sa viziteze si sa descopere fascinanta Transilvanie.

La aceasta editie ne bucuram de participarea la festival, alaturi de alte coruri si ansambluri, a celui mai mare cor barbatesc din Germania, Kölner Männer-Gesang-Verein, ansamblu de renume cu o traditie de peste 170 de ani.
In cadrul Festivalului „Orgile Transilvaniei“ Kölner Männer-Gesang-Verein va sustine doua concerte extraordinare, pe 15 octombrie 2018 in Biserica Romano-Catolica din Sibiu si pe 20 octombrie 2018 in cea mai cunoscuta biserică evanghelică a României, in Biserica Neagra din Brasov.

Toamna e timpul călătoriilor și al Festivalului „Orgile Transilvaniei”. Vă invitam sa participati la acest festival și să descoperiți diversitatea etnică si culturala transilvăneană, să vizitați castelele și sarmantelor și orașe medievale și să vă lăsați fascinați de grandoarea bisericilor fortificate.

Admirați inagalabila natură virgină a pădurilor și platourilor transilvănene în paleta caldă de culori a toamnei și veniți să degustați atat gustoasele mâncăruri locale, cât și vinurile tradiționale.

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch