Concertele de familie va propun o excursie muzicală imaginară în jurul globului

„Calatoria muzicala“ este un concept cultural aparte ce si-a propus sa poarte publicul in lumea atat de diversa si de fascinanta a muzicii de pe toate continentele.
Alaturi de muzicieni de valoare am prezentat si (re)interpretat in cadrul Concertelor de familie povesti de succes precum baletul „Spargatorul de nuci“, „Petrica si lupul“ de Prokofiev, „Hänsel si Gretel“ de Engelbert Humperdinck sau fermecatoarea creatie a lui Saint-Saens – „Carnavalul animalelor“, am parcurs incantatoarele „Anotimpuri“ ale lui Vivaldi si ne-am lasat fermecati de „Mica serenada“ a lui Mozart, dar am facut popas si pe continentul sud-american pentru a asculta povestea nasterii „fiul iubit al Buenos Aires-ului“, tangoul.

Orice drum incepe cu un prim pas, iar în cazul muzicii primul pas este acela al cunoașterii.

Sunt muzica clasica sau baletul greu de inteles?

Dati-ne ocazia sa va dovedim contrariul si veti vedea entuziasmul si fascinatia muzicii in ochii copiilor participanti la diferitele programe ale acestei excursii imaginare in jurul globului.
Lasati-va purtati in lumea misterioasa a sunetelor muzicale, explorati coloanele intortochiate ale aparitiei viorii, aflati cu ce se ocupa un lutier si descoperitii secretele. Veniti la Concertele de familie si veti vedea cat de grandios pot suna acordurile unei chitari clasice sau cercetati in ce tara a aparut trompeta si ce diversitate de note si armonii poate produce.

de_DEDeutsch
ro_RORomână de_DEDeutsch